Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007

Πέτρος α λα Τούρκα!

Τη στιγμή που οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο πληθαίνουν και η πολιτική κρίση στη γείτονα σοβεί, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη ιστορικό βήμα ελληνοτουρκι-κής προσέγγισης και σύσφιγξης των δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο κρατών!
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι, θυγατρική εταιρεία της Imako Media Α.Ε.Vatan Imako, στην οποία ο "Μίστερ Έντιτορ" συμμετέχει κατά το ήμισυ) συνήψε συμφωνία με τον διεθνή κολοσσό των Μ.Μ.Ε. Time Inc. για την από κοινού (τουρκόγλωσση) έκδοση του μηνιαίου οικονομικού και επιχειρηματικού περιοδικού "Fortune", στη γειτονική χώρα.

Το "Fortune" είναι ένα από τα πιο έγκυρα και αναγνωρίσιμα περιοδικά του χώρου διεθνώς. Η τουρκική έκδοσή του θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο (κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Οκτωβρίου).

Η θυγατρική της Imako ήδη κυκλοφορεί στην Τουρκία (εδώ και 14 μήνες) το διεθνή γυναικείο τίτλο "InStyle".

Ο Πέτρος είπε, όμως, να κάνει κάτι και για την Ελλάδα! Έτσι, έπεισε τους "partners" απ' το Αμέρικα να κυκλοφορήσουν και εδώ το "Fortune". Όχι, όμως, τη μηνιαία έκδοση, αλλά τον -ετήσιας περιοδικότητας- τίτλο "Fortune 500". Το εν λόγω περιοδικό θα βρίσκεται στα περίπτερα μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Πέτρος - Ερντογάν σημειώσατε "1"!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exw tin entyposi pos yparxei to fortune sta tourkika... Sta agglika pantos yparxei sigoura stin Tourkia..

Ανώνυμος είπε...

Στα αγγλικά βεβαίως κυκλοφορεί το Fortune στην Τουρκία. Αλλά είναι η... Αμερικανική έκδοση!!!!!!!!! Την έκδοση αυτή τη βρίσκεις σ εόλο τον κόσμο, χαίρω πολύ!

Στα Τουρκικά όμως δεν υπάρχει. Τώρα πάει να το κάνει ο άνθρωπος. Το διάβασα κι εγώ. Αν υπήρχε, τι θα έκανε τώρα ο Κωστόπουλος; Το Fortune Νο 2;;;;;