Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Ράδιο Στάμπα X-Press #1

@ ΔΕΝ ΔΙΕ-ΨΕΥΣΑΝ οι μέτοχοι του Channel 9 -διαβά-ζουμε στο "Πα-ρόν της Κυριακής"- την πληροφορία (που δημοσίευσε και το "Ράδιο Στάμπα") ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου απέκτησε τον έλεγχο του καναλιού. Στην ίδια εφημερίδα, σχολιάζεται και η πληροφορία περί απόκτησης του ραδιοσταθμού Planet από τη Γιάννα, η οποία επίσης... δεν διαψεύδεται! Ακούγεται, πάντως, πως η Κυρία έχει ήδη έτοιμο το οργανόγραμμα για τις ραδιοτηλεοπτικές της επιχειρήσεις...

@ ΚΑΙ ΤΙΣ παρατάξεις της Ε.Σ.Η.Ε.Α. απασχολούν οι πρωτοφανείς εξελίξεις στο ραδιόφωνο του Alpha. Ο "Ενωτικός Συνδυασμός Financial Crimes - Πρωτοβουλία Γένοβα" εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σχολιάζει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να κηρύξει παράνομη την απεργία των δημοσιογράφων στον Alpha 98,9: "Καταγγέλουμε την απόφαση αυτή, την οποία θεωρούμε μεθόδευση της εργοδοσίας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είχαμε δίκιο όταν εδώ και καιρό καλούσαμε την ΕΣΗΕΑ να πορευτεί συντονισμένα με όλα τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ σε τροχιά αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και τους εργοδότες", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

@ Ο ΝΙΚΟΣ Χατζηνικολάου βγάζει εφημερίδα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου φτιάχνει ραδιόφωνο. Μόνο ότι ιδρύει πολιτικό κόμμα δεν διαβάσαμε... Κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα;

@ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ... ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥΣ σε Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και Σκιάθο -διαβάζουμε στο "Πρώτο Θέμα"- θα εγκαταστήσει το Star Channel, για να καλύψει την... καυτή επικαιρότητα τους θερινούς μήνες! Ευχόμαστε καλό κουράγιο (και καλές βουτιές) στους... πολεμικούς ανταποκριτές που θα περάσουν το καλοκαίρι τους στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου... Αυτό θα πει ρεπορτάζ!

@ ΣΤΗ ΜΙΑ εφημερίδα διαβάζεις ότι ο Παύλος Τσίμας θα λέει τις ειδήσεις στον Alpha από Σεπτέμβρη, παρέα με τη Μάρα Ζαχαρέα. Στην άλλη ότι θα πάει μεν στον Alpha, αλλά για εκπομπή μόνο. Και στην τρίτη ότι... δεν το κουνάει από το Mega. Αποφασίστε, τελικά, κύριοι συνάδελφοι, σε ποιους θα δώσετε μεταγραφές και για πού, για να ξέρουμε κι εμείς και να πορευτούμε ανάλογα!

@ ΠOIO ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ Λιγκ; Ζήτω το Πρωτάθλημα Τύπου! Το οποίο ολοκληρώθηκε χθες, με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης να ανεβαίνει στο βάθρο του πρωταθλητή. Είδες το αγαπημένο μου της-ΕΡΤ; Για την ιστορία, η ομάδα της ΕΡΤ επικράτησε με σκορ 2-0 της ομάδας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Προηγήθηκε ο αγώνας Ριζοσπάστης-Πολιτικά σχόλια, με σκορ 1-4.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον Τσίμα στον Alpha του Κοντομηνά παρέα με Μάρα και Κακακου κι ας πεθάνω!!!!