Τρίτη 29 Μαΐου 2007

ESIEA: The Party Animals!

Κατεβαί-νουν στις εκλογές και... το γιορτά-ζουν! Οι δύο μεγαλύ-τεροι (σύμφω-να με τα αποτελέ-σματα των προηγούμενων εκλογών) συνδυασμοί στις εκλογές της Ε.Σ.Η.Ε.Α. επιχειρούν να "δελεάσουν" τους... υποψήφιους ψηφοφόρους τους, κερνώντας τους ένα ποτό!
Την αρχή κάνει ο συνδυασμός του Δημήτρη Τρίμη "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος", ο οποίος διοργανώνει πάρτι στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαΐου, στο μπαρ "Καλλιδρόμιο", στα Εξάρχεια (Καλλιδρομίου και Ζωσιμαδών 7).
"Για να πάρουμε κι ένα ποτό στα χέρια μας... εκτός από την τύχη μας", καλεί -με χιούμορ- τους δημοσιογράφους στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός.

Πρόσκληση σε... μαθητικό πάρτι θυμίζει η ανακοίνωση του συνδυασμού του Πάνου Σόμπολου, "Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία", που διοργανώνει τη δική του εκδήλωση στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουνίου. Τιτλοφορείται "Πρόσκληση σε πάρτι" και διευκρινίζει ότι στο "προεκλογικό πάρτι" καλεσμένοι δεν είναι μόνο οι ψηφοφόροι του συνδυασμού, αλλά όλοι οι δημοσιογράφοι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, απέναντι από το Ζάππειο (Βασ. Όλγας 2). "Ελπίζουμε ότι η απαρτία στο πάρτι μας δεν θα μοιάζει με αυτές της ΕΣΗΕΑ στις γενικές συνελεύσεις της", σημειώνεται -επίσης με χιούμορ- στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Με χιούμορ -κι εμείς- παρατηρούμε ότι οι παρατάξεις επέλεξαν με... σημειολογικά κριτήρια την τοποθεσία των πάρτι τους: στα Εξάρχεια οι μεν, στο Ζάππειο οι δε!

Καλή επιτυχία σε όλους και... με μέτρο το αλκοόλ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

8a perasoume kala...