Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Τέλος ο Παπαδόπουλος από τον Alpha

Παρελθόν αποτελεί για τον Alpha ο, έως σήμερα, παρουσι-αστής του κεντρι-κού δελτίου ειδήσεων, Γιάννης Παπαδόπουλος. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός αναφέρεται ότι η πρωτοβουλία για την αποχώρηση του Παπαδόπουλου ανήκει στον ίδιο, στην οποία... συναίνεσε κατόπιν και ο σταθμός!

Αντικαταστάτης του στην παρουσίαση του δελτίου θα είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος (παρουσιαστής της εκπομπής "Η μηχανή του χρόνου") κι αυτό γίνεται... "στο πλαίσιο της συγκρότησης, από το σταθμό, μιας ισχυρής ομάδας παρουσιαστών", όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Alpha (θέλουν, δηλαδή, να πιστέψουμε ότι ο Βασιλόπουλος είναι... ισχυρός παρουσιαστής; Αν ναι, μπορούν να μας πουν πώς είναι οι ανίσχυροι;). Ο νέος άνκορμαν θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τη Δευτέρα 28 Μαΐου (του Αγίου Πνεύματος, για συμβολικούς, προφανώς λόγους!).

Για όσους αναρωτιούνται "ποιος ακριβώς είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος", το κανάλι φρόντισε να μας διαφωτίσει: "Έχει εργαστεί πάνω από 13χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση, ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων. Εδώ και τρία χρόνια είναι προϊστάμενος των αρχισυντακτών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ενώ έχει την ευθύνη και παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής «Η Μηχανή του Χρόνου»".

Καταλήγοντας, η διοίκηση του Alpha διατυπώνει και μια ευχή (που ερμηνεύεται από τους κακεντρεχείς και ως επίκληση στο Άγιο Πνεύμα!): "Η Διοίκηση έχει την πεποίθηση ότι η πολύχρονη εμπειρία του Χρήστου Βασιλόπουλου στον τομέα των ειδήσεων, καθώς και οι άριστες σχέσεις συνεργασίας και συνεννόησης με όλο το δυναμικό του σταθμού, θα συμβάλουν στην παρουσίαση ενός δυναμικού και αξιόπιστου δελτίου ειδήσεων".

Αυτά, φυσικά, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Διότι ουδείς πιστεύει ότι ο -κατά τα άλλα συμπαθής- Βασιλόπουλος θα μείνει στο τιμόνι του προεκλογικού δελτίου ειδήσεων από Σεπτέμβρη. Η Μάρα Ζαχαρέα φαίνεται ότι υπέκυψε στις πιέσεις της νέας διεύθυνσης του σταθμού και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιάζει το δελτίο από τη νέα σεζόν (με ή χωρίς τον Παύλο Τσίμα;). Για τα σαββατοκυριακάτικα δελτία ακούγεται (και γράφτηκε σήμερα στον "Ελεύθερο Τύπο") το όνομα του Γιώργου Αυτιά. Ορίστε;

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν νομιζω να ανεβασουν τα νουμερα τους,ο,τι και να κανουν...